Menu
Your Cart

Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl

Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl
Nedostupné
Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl
14.90€
Bez dane: 13.55€
  • Skladom: Nedostupné
  • Váha: 0.77kg
  • Rozmery: 24.50cm x 1.30cm x 30.60cm
  • ISBN: 978-80-8145-286-4

Vieš povedať odkiaľ sa získava vanilka alebo z čoho vznikne popcorn?

Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje jasné a názorné výklady, doplnené o krásne ilustrácie, prostredníctvom ktorých zistíte, kde a ako sa pestujú alebo získavajú jednotlivé suroviny, aké postupy sa uplatňujú pri ich spracovaní a ako sa z nich vyrábajú produkty, ktoré potom konzumujeme alebo pijeme.

V tejto krásnej ilustrovanej knižke sa dozvieš veľa zaujímavých informácií o jedle.

Kniha predstavuje čokoládu, čaj, med, ryžu, syr, arašidové maslo, cukrovú vatu a ďalšie. Vedeli ste napríklad, že pravá vanilka, ktorej chuť poznáte zo sladkostí, sa vlastne získava z jednej orchidey? Že popcorn, na ktorom si radi pochútite napríklad v kine, sú zrnká kukurice, ktoré doslova explodovali horúčavami? Alebo že hlavnými opeľovačmi ananásovníka v prírode sú kolibríky?
Informácie o produkte
Autor Andrea Mariani, Federico Minoglio
ISBN/EAN 9788081452864
Jazyk Slovenský
Kategória Encyklopédie
Počet strán 64
Rok Vydania 2022
Témy Jedlo
Vydavateľstvo/ Výrobca Lingea

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
Zlé Dobré
Captcha